Home » Voorstellen

Voorstellen

Mink Management Support (MMS) is opgericht door Saskia H. Mink. Mijn achtergrond bestaat uit een ruime werkervaring als senior personal assistant, executive assistant, project management officer en office manager. Met veel plezier heb ik in loondienst gewerkt bij profit en non-profit organisaties in binnen- en buitenland (klik hier voor mijn CV).

Bewust heb ik ervoor gekozen om als zelfstandig ondernemer verder te gaan.

Als zelfstandig ondernemer krijg ik regelmatig een nieuwe uitdaging want, elke opdracht is uniek en bijzonder.

Meerdere opdrachtgevers biedt de mogelijkheid om vaker nieuwe en inspirerende mensen te ontmoeten. En, ik kan mijn werk beter inrichten volgens mijn inzichten en (hoge) kwaliteitsstandaard. Mijn crédo is: “what you believe, shapes what you achieve”!

‘Vanzelfsprekend is Mink Management Support geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Daarnaast werk ik met opdrachtovereenkomsten van de Belastingdienst. Dit betekent dat de Belastingdienst u voor mijn werkzaamheden niet aanslaat betreffende loonbelasting en premie volksverzekeringen.

Als u ervoor kiest zaken te doen met Mink Management Support, dan maken we in overleg afspraken over de inhoud van de werkzaamheden, de te realiseren resultaten en de duur van de opdracht. Deze afspraken leggen we vast in een overeenkomst. U weet dan exact wat u van mij kunt verwachten.

Uw opdracht is voor mij belangrijk en bijzonder!

Uw managementondersteuning verzorg ik graag.
Laten we kennismaken!
Afspraak maken!