Home » Uw voordeel

Uw voordeel

Uw voordeel: wat levert het u op als u Mink Management Support inschakelt?

Dat u met een gerust hart alle dagelijkse organisatorische werkzaamheden aan mij kunt overlaten. Want ik organiseer, structureer, plan, prioriteer en bewaak het overzicht voor u; ik voer uit!

Of u nu ZZP’er bent en door allerlei bijkomende werkzaamheden niet toekomt aan het verder ontwikkelen van uw onderneming. Of u bent een directielid van een (inter)nationale organisatie en uw managementondersteuning is tijdelijk onderbezet. Ik lever u flexibele management support op maat; eenmalig of structureel, voor een paar uur per week, per maand of voor een langere periode. Wilt u dat ik u ondersteun op afstand vanuit mijn eigen kantoor of op locatie in uw organisatie; u geeft aan waar uw voorkeur naar uitgaat. Als ZZP’er krijgt u hierdoor meer tijd om uw aandacht volledig te richten op groei van de onderneming. Als directielid van een (inter)nationaal bedrijf, weet u dat uw business ondersteuning is gewaarborgd.

De geformuleerde doelen van uw opdracht realiseer ik zelfstandig, binnen de gestelde deadlines. Indien gewenst, kunt u uiteraard ook buiten kantooruren op mij rekenen. Mijn werkstijl kenmerkt zich door een persoonlijke en pragmatische benadering. Hierbij ‘neem ik mensen mee’ en kan ik anderen enthousiasmeren. Service en klantgericht staat hoog in mijn vaandel. In een kort tijdsbestek ben ik in staat met alle stakeholders een effectief netwerk op te bouwen. Dit doe ik met gevoel voor verhoudingen, waarbij samenwerken en het creëren van een win-win centraal staat.

Ik neem u graag alle zorgen uit handen betreffende de continuïteit van uw managementondersteuning!

Uw opdracht is voor mij belangrijk en bijzonder!